ЕВС-Европски Волонтерски Сервис

 • Почитувани,
  Ви објавуваме повик за ЕВС волонтери на проекти во Полска, подолу можете да ги најдете потребните информации:
  1. Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на проект во Олава, Полска, со времетраење од 12 месеци (01.12.2016 – 01.12.2017). Во прилог на мејлот можете да најдете повеќе информации за проектот.
  2. Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на проект во Вроцлав, Полска, со времетраење од 12 месеци (01.12.2016 – 01.12.2017). Во прилог на мејлот можете да најдете повеќе информации за проектот.
  Доколку сте заинтересирани да бидете волонтери на предложените проекти, ве замолуваме да ни доставите ваша биографија на нашиот добро познат мејл: vcs_contact@yahoo.comНАЈДОЦНА ДО ПЕТОК, 4-ти Ноември 2016 ГОДИНА, за да навремено ги запазиме сите рокови на селекција на волонтери.
  Срдечен поздрав и во очекување сме на вашите пријави,
  Тимот на ВЦС