Month: August 2016

Гола месечина

Јуни е месецот на летото. Месецот кога завршува театарската сезона, но сепак не завршуваат тука театарските претстави. Оваа година по трети пат се одржа театарот на отворено, односно меѓународниот фестивал на комедија наречен „Гола Месечина“ организиран од националната установа Театар Комедија во соработка и финансиски подржан од странана […]