ИТНО: Повик за волонтери на одобрени ЕВС проекти во Полска и Латвија!!!

Почитувани,

Ви објавуваме повик за ЕВС волонтери на проекти во Полска и Латвија, подолу можете да ги најдете потребните информации:

1. Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на проект во Олава, Полска, со времетраење од 12 месеци (07.12.2016 – 07.12.2017).

2. Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на проект во Вроцлав, Полска, со времетраење од 12 месеци (07.12.2016 – 07.12.2017). 

3. Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на проект во Талси, Латвија, со времетраење од 12 месеци (01.01.2017 – 31.12.2017). 

Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер на предложените три проекти, ве замолуваме да ни доставите ваша биографија на нашиот добро познат мејл: vcs_contact@yahoo.com, НАЈДОЦНА ДО ПЕТОК, 11-ти Ноември 2016 ГОДИНА, за да навремено ги запазиме сите рокови на селекција на волонтери.

4. Едно слободно место за ЕВС волонтери на проект во Милич, Полска, со времетраење од 12 месеци (07.12.2016 – 07.12.2017). На следниов линк можете да најдете повеќе информации за проектот, како и објаснување за процедурата за аплицирање (апликацијата се доставува директно кај организаторите): http://mobilnipolacy.org.pl/en/evs-recruitment/2016-approved-project-for-program-countries/

Рокот за аплицирање е ВТОРНИК, 15-ти Ноември 2016 ГОДИНА, за да навремено ги запазиме сите рокови на селекција на волонтери.

Срдечен поздрав и во очекување сме на вашите пријави,
Тимот на ВЦС
Categories Ерасмус+

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close