Покана за учество на “Годишен ЕВС настан”

Почитувани екс. ЕВС волонтери,
Ви ја доставуваме до вас информацијата за годишниот ЕВС настан, кој во организација на нашата НА ќе се оддржи од 2-4 декември 2016 година. На линкот подолу можете да најдете повеќе информации и инструкции за аплицирање. Настанот не е задолжителен, но е многу корисен и е наменет за сите ЕВС волонтери од Македонија кои оваа тековна година го завршиле својот ЕВС ангажман.
Поздрав и секое добро,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close