ДОБРЕ ДОЈДЕ УГУР ВО ВЦС!

16807525_1431534316910068_7670086606802007335_n
Мерхаба – Здраво на сите!!! Јас сум Угур Догуш од Турција Доаѓам од јужниот дел на Турција, голем град во близина на брегот на Медитеранот – Мерсин, имам 24 години и завршив Колеџ по право, пред да се започнам со бизнис животот сакав да направам личен развој и да ја проширам мојата визија за тоа што јас сакам да се направам, навистина, од што сакам да бидам дел и зошто?
Затоа почнав да патувам, да научам некои нови култури и како тоа другите живеат. Знам дека развој на себе никогаш нема крај, како што реков, сега сум 24 и јас сум тука за да се биде дел од Волонтерскиот сервис за подобрување на моите вештини во зборување англиски и нов јазик и да научам како е да се биде волонтер.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close