Добредојде на нашиот нов ЕВС волонтер од Полска – Александра Грзиб!!!

fb_intro

“Здраво! Моето име е Александра, или Ола скратено како сакате 🙂, јас сум 26 години и доагам од градот Гливице Полска кој е на 1.360 километри од Скопје. Избрав ЕВС бидејки го сметам како можност за развој и нови откритија. Дипломирав француската и англиски лингвистика, мојот личен интерес се јазици, пол и културни студии, јога и фотографија. Лично се надевам дека овој проект ќе биде незаборавно животно искуство полно со изненадувања како и искуство кое ќе ми овозможи да работам на моите идеи. “

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close