Спортски ден на тимот на ВЦС

20170515_132517.jpg

Тимот на Волонтерски Центар Скопје овој понеделник својата работна недела  ја започна на спортски начин  на тениските терени на АБЦ клубот во Скопје.

Тимски активности овој понеделник беа дел од планот на ВЦС каде што тимот својот тимски и спортски дух го пренесе и на  спортскиот терените со одлична рекреација, забава и дружба а во прилог беше и убавиот сончев ден.

Можеби Надал и Серена не можеме да ги имаме во тимот,но одличната дружба и полнењето на батериите за уште една работна и продуктивна енергија беа главната мотивација на нашиот тим.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close