ВОИСЕС Летно издание 2017…

Лето … Јули и август се секогаш најтопли месеци во годината … Временската прогноза вели дека ќе доживееме тропска топлина во деновите што ќе следат … Што да се направи? Тимот VOICES има совршено решение за вас … Седнете под убава  сенка, вклучете го климатизерот или вентилаторот, земете го списанието “ВОИСЕС” во вашите раце и почнете да патувате … Првата дестинација треба да биде “Сибир” за да однесете  ладниот ветер од таму, продолжете до “Истанбул” … Оттаму може да се искачи на врвот над  “Охрид” и “Промените во твојот живот”. Потоа можете да имате “креативен разговор со Еди Мука” додека седите во манастирот  “Св. Наум “во Охрид.  Слободно можете  да се протегате со помош на “Словенската јога” и продолжете со “Следете го својот сон” додека ја гледате “Жената на Хокеј на мраз”. Ако ви е здодевно малку од локалните работи, секогаш можете да одите повеќе меѓународни учества на млади на “Младинската обука  во Подгорица” или на  “Младинската размена во Брајчино” за време на “MIdsummer”. Патувајте со умот во “Полска” и дознај повеќе за “Паратисима” … За да го  комплетираме летото на најдобар можен начин… ВОИСЕС во летно издание 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: