ИТНО!!! Последен Повик за Волонтер на веќе Одобрен ЕВС проект во Естонија!!!

Почитувани,
Ви објавуваме повик за ЕВС волонтер на проект во Естонија, подолу можете да ги најдете потребните информации:

– Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Талин, Естонија со времетраење од 9 месеци (01.10.2017 – 01.07.2018).

http://erinoor.ee/evs-1/evs-calls/call-for-horizon-evs-opportunities-in-estonia-1

 

Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектот во Естонија, за повеќе информации ве замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.com, НАЈДОЦНА ДО ПЕТОК, 25-ти АВГУСТ 2017!!!

Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

 

 

Photo source: https://www.google.com/search?biw=1440&bih=755&tbm=isch&sa=1&q=Tallinn&oq=Tallinn&gs_l=psy-ab.3..0l4.27634.29174.0.29511.7.7.0.0.0.0.139.781.1j6.7.0….0…1.1.64.psy-ab..0.7.780…0i67k1.HLdzCreatzM#imgrc=b33Iq2rwvrxymM:

Related posts

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: