ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО СРБИЈА!!!

Почитувани,

Ви објавуваме Повик за 4 учесници на возраст помеѓу 17- 25години и 1 младински лидер на возраст 18+ години на младинска размена на Еразмус + Програмата со наслов “Common Future” која ќе се одржи во периодот од 1 до 10 Септември 2017 во Рудник, Србија!

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од оваа младинска работа, за подетални информации ве замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.com, НАЈДОЦНА ПЕТОК 18 АВГУСТ 2017 !!!

Во очекување сме на вашите пријави!
Со Почит
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: