ИТНО: ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ НА ОДОБРЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО ШПАНИЈА!!!

Почитувани,

Ви објавуваме за Повик за волонтери на возраст 18 -30год. на веќе одобрен ЕВС проект во Шпанија , во прилог можете да најдете повеќе инфо:

– Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Толедо, Шпанија со времетраење од 10 месеци (25.09.2017 – 31.07.2018).

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од  горенаведениот проект, повеќе информации бе замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.com, НАЈДОЦНА ДО СРЕДА 6-ти Септември 2017 Година!!!

Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: