Повик за учесници на онлајн тренинг курс + обука!

Почитувани,

Волонтерски Центар Скопје ви објавуваме Повик за Тројца (3) учесници на возраст 22+ години, на тренинг курс во рамките на Еразмус + Програмата со наслов “LEAD in Practice” која ќе се одржи во две фази:

1. Он-лај фаза, Од септември до ноември 2017 година.

2. Обука во Атина, Грција, 25ти Ноември- 3ти декември 2017 година.

Следејќи го линкот подолу, можете да најдете повеќе информации за проектот и насоки како директно да аплицирате, доколку сте заинтересирани. Рокот на аплицирање е следниот четврток, 24ти Август 2017 година. Кога ќе поднесувате апликација, наведете дека Волонтерски Центар Скопје ви е организација испраќач, ние сме официјални партнери на овој проект.

http://trainings.salto-youth.net/6763

Во очекување сме на вашите пријави!

Со Почит
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: