ИТНО!ИТНО!ИТНО!!! Последен Повик за Волонтери на Одобрен ЕВС проект во Латиновац, Хрватска!

Почитувани,
Ви објавуваме ИТЕН повик за ЕВС волонтери на проект во Латиновац, Хрватска, подолу можете да ги најдете потребните информации:
– Две слободни места за ЕВС волонтери од Македонија, на краткорочен ЕВС проект во Латиновац, Хрватска, со времетраење од 2 месеца (04.09.2017 – 01.11.2017).
 
Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектот во Латиновац, за повеќе информации ве замолуваме да ни се обратите на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.comНАЈДОЦНА ДО ВТОРНИК, 22-ри Август 2017!!!


Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: