ИТНО!!! Последен Повик за Волонтер на веќе Одобрен ЕВС проект во Естонија!!!

Почитувани,
Ви објавуваме повик за ЕВС волонтер на проект во Естонија, подолу можете да ги најдете потребните информации:
– Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Талин, Естонија со времетраење од 9 месеци (01.10.2017 – 01.07.2018).
Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектите во Естонија, за повеќе информации ве замолуваме да не контактирате на нашиот мејл: vcs_contact@yahoo.com.
Рокот за поднесување на апликација е НАЈДОЦНА ДО ПЕТОК, 15-ти Септември 2017!!!


Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: