ИТНО: Последен Повик за учесници на конференција во Босна и Херцеговина!!!

Почитувани,

Ви објавуваме Повик за ТРИ (3) слободни места за учесници на возраст од 18+ години на меѓународна конференција со наслов “BBC”, која ќе се одржи во периодот од 17-ти до 22-ри Септември 2017 во Градачац, Босна и Херцеговина.

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од овој проект ве замолуваме да не контактирате што побрзо на нашиот мејл: vcs_contact@yahoo.com;

Рокот за аплицирање е најдоцна до ПЕТОК, 8-ми Септември 2017 година!!

Во очекување сме на вашите апликации.

Со почит
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: