Повик за учество на работилница со наслов „Зголемување на младинското учество во процесите на донесување одлуки и соработка со институции“

Почитувани,

Y-PEER Македонија, каде што ВЦС е членка на мрежата, објавува повик за пријава на 17 млади луѓе кои ќе учествуваат на еднодневен настан – работилница насловена како „Зголемување на младинското учество во процесите на донесување одлуки и соработка со институции“. Работилницата ќе се оддржи во четврток (7ми септември) во Скопје.

Рокот за пријавување е 4ти септември. Повеќе информации можете да најдете на следниот линк.

Ве замолуваме да го споделите повикот во вашите организации.

Со почит,
Тимот на Y-PEER Македонија

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: