ЕВС

ИТНО!!! Последен Повик за Волонтер на веќе Одобрен ЕВС проект во Португалија!!!

Почитувани,
Ви објавуваме повик за ЕВС волонтер на проект во Португалија, подолу можете да ги најдете потребните информации:
– Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Рио Мајор, Португалија со времетраење од 12 месеци (01.10.2017 – 30.09.2018).
Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектите во Португалија, за повеќе информации ве замолуваме да не контактирате на нашиот мејл: vcs_contact@yahoo.com.
Рокот за поднесување на апликација е НАЈДОЦНА ДО СРЕДА, 13-ти Септември 2017!!!


Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s