ПОСЛЕДЕН ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО СРБИЈА!!!

Почитувани,

Ви објавуваме Повик за 2 учесници на возраст помеѓу 17- 25 години на младинска размена на Еразмус + Програмата со наслов “When We Play We Do Not Hate! Combating Hate Speech Through Sport” која ќе се одржи во периодот од 22-ри Септември до 1-ви Октомври 2017 во Рудник, Србија!

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од оваа младинска размена ве замолуваме да не контактирате на следната и-мejл адреса:vcs_contact@yahoo.com, НАЈДОЦНА ДО ПОНЕДЕЛНИК, 18-ти СЕПТЕМВРИ до 16:00часот!!!

Во очекување сме на вашите апликации.
Со Почит
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: