ЕВС

ИТНО!ИТНО!ИТНО!!! ПОСЛЕДЕН Повик за Волонтери на веќе Одобрен ЕВС проект во Хрватска!

Почитувани,
Ви објавуваме повик за ЕВС волонтери на проект во Хрватска, подолу можете да ги најдете потребните информации:

– Две слободни места за ЕВС волонтери од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Славонски Брод, Хрватска, со времетраење од 5 месеци (01.11.2017 – 31.03.2018).
Повеќе информации за проектот можете да најдете на следниов линк:
Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер на проектот во Хрватска, ве замолуваме да не контактирате да ни испратите ваша биографија на англиски јазик, на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.comНАЈДОЦНА ДО ПЕТОК, 27-ми ОКТОМВРИ 2017 до 16 часот!!!


Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s