Повик за стажирање/волонтирање во Конфедерацијата на Слободни Синдикати (КСС)

Почитувани,

Почитувани,

ВЦС во соработка со КСС ви објавува повик за стажирање/волонтирање во Конфедерацијата на Слободни Синдикати, во времетраење од 3-6 месеци, со можност за целосно вработување на неопределено време. Повикот е наменет за лица кои имаат завршено правен факултет и имаат стекнато квалификација правник.

Доколку сте заинтересирани, ве замолуваме да испратите ваша биографија директно до нашите партнери од КСС, на следниов мејл: contact@kss.mk;

Рокот за аплицирање е овој Петок, 22-ри Септември 2017 година, до 16 часот… Побрзајте!

Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: