Повик за Волонтер на веќе Одобрен ЕВС проект во Словенија!

Почитувани,
Ви објавуваме повик за ЕВС волонтер на проекти во Словенија, подолу можете да ги најдете потребните информации:

– Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Ајдовчина, Словенија, со времетраење од 12 месеци (15.10.2017 – 30.09.2018).
Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектот во Словенија, ве замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.comНАЈДОЦНА ДО ПОНЕДЕЛНИК, 25-ти СЕПТЕМВРИ 2017!!!


Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: