Повик за Волонтери на веќе Одобрен ЕВС проект во Романија!

Почитувани,
Ви објавуваме повик за ЕВС волонтери на проект во Романија, подолу можете да ги најдете потребните информации:

– Две слободни места за ЕВС волонтери од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Арад, Романија, со времетраење од 7 месеци (01.11.2017 – 01.06.2018).
Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектот во Романија, ве замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.comНАЈДОЦНА ДО ПОНЕДЕЛНИК, 2-ри ОКТОМВРИ 2017!!!


Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: