ИТНО!!! ПОСЛЕДЕН Повик за Волонтер на веќе Одобрен ЕВС проект во Словенија!

Почитувани,

Ви објавуваме повик за ЕВС волонтер на проект во Словенија, подолу можете да ги најдете потребните информации:

– Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Љубљана, Словенија, со времетраење од 10 месеци (01.11.2017 – 31.08.2018).
Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектот во Словенија, за повеќе информации ве замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.comНАЈДОЦНА ДО СРЕДА, 18-ти ОКТОМВРИ 2017!!!

Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: