ПОСЛЕДЕН Повик за Волонтери на веќе Одобрен ЕВС проект во Турција!

Почитувани,

Ви објавуваме повик за ЕВС волонтер на проект во Турција, подолу можете да ги најдете потребните информации:
– Едно слободно место за ЕВС волонтер од Македонија, на краткорочен ЕВС проект во Анкара, Турција, со времетраење од 2 месеци (01.12.2017 – 31.01.2018).

Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер на проектот во Турција, ве замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.comНАЈДОЦНА ДО ПЕТОК, 10и Ноември 2017 до 16 часот!!!

Во очекување сме на вашите пријави.

Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: