Повик за волонтери во здружението ХУМАН СВЕТ!

Почитувани,

Во периодот од 27 ноември до 11 декември, Хуман Свет организацијата има потребна од волонтери кои ќе работат на администрирање на податоците од одржана меѓународна конференција за правда во Џиндал Глобал Универзитет во Делхи, Индија и Годишната Конференција за Правда во Сити Монтесори во Лакнов, Индија. Предмет на работа ќе биде:

– Систематизирање на дата податоци и обработка со коресподенција на истите,

– Изработување на извештаи и споделување на истите на социјалните мрежи,

– Поставување на податоците на веб страна,

– Постирање и покани за две предавања во овој период

– Подготовки за учество на НВО саемот,

– Подготвување на документи и стратегии,

– Аплицирање на проекти.

Придобивки за волонтерите:

Бесплатни часови по медитација и холистичкото учење за волонтерите,

За време на овие две недели заинтересираните ке имаат можност да се запознаат со активностите кои Хуман Свет ги има во светот и да се приклучат на една светска организација,

Можности за учество на конференции во Индија,

Учество на работилници во природа,

Работа на себе и искуство во тимска работа.

Средбите ке се остваруваат во НВО центарот во МКЦ каде рамка на работа ке биде од 8 до 15 часот.

Оние кои ќе бидат заинтересирани и ќе идентификуваат дека мисијата на Хуман Свет е блиска до личните рабирања за светот, општеството, себе си имаат можност да почнат да работат како волонтери со договор за волонтерски надоместок од февруари 2018.

Рокот за пријавување на волонтери е Петок, 24-ти Ноември до 16 часот! За пријава е доволно само да испратите мејл со искажување на интерес на следниот мејл: zaklinadima@hotmail.com

За повеќе информации можете да ја контактирате г-ѓа Жаклина Димовска на следниов телефонски број:

077 79 10 30

https://www.facebook.com/humanworldmk/

Поздрав и секое добро,

Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: