ИТНО!!! Последен Повик за Волонтер на веќе Одобрен ЕВС проект во Словенија!

Почитувани,
Ви објавуваме повик за ЕВС волонтер на проект во Словенија, подолу можете да ги најдете потребните информации:

– Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Збилје, Словенија, со времетраење од 12 месеци (31.01.2018 – 30.01.2019).

Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектот во Словенија, ве замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.comНАЈДОЦНА ДО УТРЕ, ПЕТОК, 12-ти ЈАНУАРИ 2018!!!

Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

One comment

  1. Sakam da apliciram kako volonter za vasiot proekt

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: