Повик за Волонтер на веќе Одобрен ЕВС проект во Португалија!!!

Почитувани,
Ви објавуваме повик за ЕВС волонтер на проект во Португалија, подолу можете да ги најдете потребните информации:
– Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Рио Мајор, Португалија со времетраење од 12 месеци (01.02.2018 – 01.01.2019).
Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер проектите во Португалија, за повеќе информации ве замолуваме да не контактирате на нашиот мејл: vcs_contact@yahoo.com.
 11128840_887208041373286_143932784045760965_n
Рокот за поднесување на апликација е НАЈДОЦНА ДО СРЕДА, 27ми Декември 2017!!!


Во очекување сме на вашите пријави.
Со Почит,
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: