ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО ТУРЦИЈА!

Почитувани,

Ви објавуваме Повик за учесници на младински размена рамките на Еразмус + Програмата, подолу можете да ги најдете деталите:

1. Повик за 6 учесници (5 учесници и еден лидер) на младинска размена која ќе се одржи во перидот од 15-ти до 23-ти Февруари 2018 година, во Јалова, Турција. Учесниците треба да бидат на возраст од 18-25 години, за лидерот нема ограничување на возраста.

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од оваа младинска размена, ве замолуваме да не контактирате на нашата и-мејл адреса vcs_contact@yahoo.com, НАЈДОЦНА ДО ВТОРНИК, 26ти ДЕКЕМВРИ 2017!!!

Во очекување сме на вашите мејлови.

Со Почит
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: