Добредојде Атахан -новиот ЕВС волонтер од Турција

Sotla 100%

Здраво, јас сум Атахан и доаѓам од Истанбул, Турција. Студирам сценски и костумографски дизајн на Mimar Sinan Fine Arts University. Јас сакав да го имам ова искуство пред да дипломирам. Ако започнам со професионалниот живот, тогаш нема да ја имам оваа можност. Го одбрав “Воисес” магазинот затоа што мислам дека можам да придонесам за магазинот со моето образование и вештини. Јас обожавам цртање, скицирање, фотографирањем и гледање филмови. Исто така сакав да запознаам нови луѓе од различни култури и да го споделиме секое искуство заедно.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: