Уште само два дена до Yo!Fest2018!

     Два дена,  8000 млади и бесконечно многу идеи

Во петок, 1 јуни 2018, започнува Yo!Fest, еден од најголемите младински фестивали во Европа. Третиот Евтопски младински настан (EYE) ќе зближи 8.000 млади луѓе кои што ќе бидат вклучени во над 400 активности, дебати, изведби и работилници. Целата програма од настанот можете да ја погледнете тука

33862959_10214088478900626_3002612448382418944_n

Настанот ќе ви биде пренесен и од блогот на Воисес.

YO! Fest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: