Сите патишта водат кон Стразбур #EYE2018!

Над 50 националности од сите членки на ЕУ, влучувајќи учесници од Азија, Африка и други делови од Европа се на пат кон Стразбур за Европскиот младински настан #EYE2018.

Пред нив се два дена исполнети со повеќе од 400 активности во кои тие ќе имаат можност да дискутираат за прашања од голема важност и преку дискусијата да ги разменат своите интеркултурни искуства и примери.

Придружете ни се за до дознаете се` за Yo!Fest  и Европскиот младински настан EYE2018! European Youth Event 2018

YO! Fest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: