Еразмус+ Програма за млади

eu_flag_erasmusmuПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО ПОЛСКА!!!

Почитувани,

Ви објавуваме Повик за 6 учесници на возраст помеѓу 18- 25 години на младинска размена во рамките на Еразмус + Програмата со наслов “Black River Story” која ќе се одржи во периодот до 26ти Септември до 4 Октомври 2017 во Црни Дунаец, Полска.

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од оваа младинска размена, за подетални информации ве замолуваме да не контактирате на нашата мејл адреса: vcs_contact@yahoo.com, НАЈДОЦНА ЧЕТВРТОК 24 АВГУСТ 2017 ДО !!!

Во очекување сме на вашите пријави!
Со Почит
Тимот на ВЦС

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s