Tag Archives: СЕКС

СЕКС! Со или без љубов?

Сексот без љубов и посветеност може да биде едно прилично несекојдневно искуство но многумина велат дека тоа е многу побогато искуство доколку е збогатено со љубов. Како и да е, врската помеѓу креветот и чувствата сеуште е многу силна во нашиот мозок. И во овој контекс можеби е добро да се преформулира прашањето: дали е […]