Tag Archives: хелсинки

Добредојдовте на нашиот нов волонтер од Финска!

Здраво на сите! Јас сум Емили, 27-годишно човечко суштество од Финска и живеам во Хелсинки. Дојдов овде на волонтирање од еден месец и ќе го поминам времето највеќе на работа на ВОИСЕС списанието. Среќна сум ѓто ќе можам да ги ставам на располагање моите вештини бидејќи сум графички дизајнер. Не сум била никогаш претходно во […]