Tag Archives: Љубов

СЕКС! Со или без љубов?

Сексот без љубов и посветеност може да биде едно прилично несекојдневно искуство но многумина велат дека тоа е многу побогато искуство доколку е збогатено со љубов. Како и да е, врската помеѓу креветот и чувствата сеуште е многу силна во нашиот мозок. И во овој контекс можеби е добро да се преформулира прашањето: дали е […]

Љубов без граници

Прочитајте ја романтичната приказна за Лендеж од Јужна Африка и Јани од Македонија. Нивната приказна можеби е скрипта за романтичен филм, но е уште подобра бидејќи е вистинска. Нејзиното име е Лендеж. Неговото име е Јани. Таа е од Јужна Африка. Тој е од Македонија. Веќе звучи интересно? Прочитајте повеќе … Тие се сретнаа за […]