Tag Archives: city radio

VCS ON AIR: City Radio

Тимот на Волонтерски Центар Скопје имаше чест да го посети скопското студио “City Radio” во Спортски центар. Навистина, минатата недела, на 6 март 2018 година, шестмина наши меѓународни волонтери ги посетија просториите на радиото. Ивана Анѓеловска, надзорник на нашите волонтери, кој ја организираше средбата, го запозна тимот со Димитар Атанасовски, водител на “Кажи Да Во […]

VCS ON AIR : meeting City Radio

For an afternoon, the VCS crew became radio pundits. Discover what happened in this blog report.