Tag Archives: concerts

Музиката во живо полека се враќа во живот!

Поминување време без пријателите, не излегувајќи на омилените места, не уживајќи го животот во целост… И не само тоа, за време на пандемијата, луѓето пропуштаа и уште нешто: свирењето музика во живо мораше да запре. Откако поминавме долго време меѓу четири ѕида слушајќи изведувачи на електронските уреди – сонцето постепено почна да излегува, а и […]

Live music slowly coming back to life

Spending time without friends, not going out to favorite places, and not enjoying life to the fullest. Not only that, people were missing during the pandemic: playing music live had to stop. After spending a long time within the four walls and listening to performers only on electronic devices, the sun is slowly starting to […]