Tag Archives: equal rights

Ден на Жената од ВЦС

Честит Ден на Жената од Волонтерски Центар Скопје. Женскиот дел од нашата канцеларија беше пријатно изненаден со цвеќиња и торта за одбележување на денот (бидејќи ние во ВЦС многу сакаме да празнуваме и јадеме слатки). Хармонијата и цвеќињата сепак не би требало да го сокријат фактот дека жените низ светот сеуште мораат да се борат […]