Tag Archives: expression

Интервју со поетската група „Заеднички шепотења“

Можеби најактивна група на поети кои организираат поетски читања во државава е групата „Заеднички шепотења“. Нивните активности докажуваат дека со упорност вистинскиот квалитет може да исплива на виделина. Не се ограничени на учесници од нашата држава и со возраст, но очигледно е дека бројот на млади учесници им расте. Долгогодишните известија од различните тела на […]