Tag Archives: forward

Феникс

Самоуништување или пак казнување на своето его поради туѓите грешки. Цената на гревовите кои се нанесуваат врз тебе, ја плаќаш со сопствените солзи. Секој ден се повеќе и повеќе плаќаш за секој еден човек, кој решил да го упропасти твојот живот, бидејќи неговиот веќе и го нема. Молчиш и чекаш судбината да постави некои нови […]