Tag Archives: gamification

Мојата прва креирана видео игра јам

Четиринаесет часа возење од Гостивар до Костинести, Романија не беше ништо во споредба со прекрасната глетка на Црното Море и убавото опкружување кога конечно пристигнавме. Не можев да поверувам на очите, бидејќи се беше прекрасно, малите куќи со влезни врати и прозорци обоени во сина или црвена боја и вили со градини полни со црвени […]