Tag Archives: habit

Одвикнување

Breaking the habit (Одвикнување) не е само една добра песна, туку и цел која многу од нас си ја поставуваат на почетокот на новата година. Во оваа статија ќе ве водам низ науката зад претворањето на новогодишните одлуки во реалност. После неумереностите за божиќните и новогодишните забави, многу луѓе сфаќаат дека нивниот живот и нивното […]

Breaking the Habit

Breaking the Habit is not only a great song but also a goal that many of us set ourselves at the beginning of a new year. In this article I want to walk you through the science of turning your new-year resolutions into reality. After the excesses of Christmas and New Year parties many people […]