Tag Archives: johanna

Посакајте ѝ добредојде на Јохана, нов волонтер од Финска!

Дозволете ми да се претставам, моето име е Јохана и јас сум најновиот фински член на волонтерскиот тим во ВЦС. Ние Финците полека го преземаме ВЦС, бидејќи четворица од нас се веќе тука! Откако работев на обука за Еразмус+ во мај, бев запознаена со програмите ЕВС и ЕСС. Ми беше презентирана одлична можност да волонтирам […]