Tag Archives: multimedia

Një qasje narrative vizive për të kundërshtuar fjalimin e urrejtjes

Udhëtimin e filluam herët nga ora 8 e mëngjesit nga qyteti ynë Gostivar në aeroportin në Shkup. Aty mbërritëm në 9:30 të mëngjesit dhe hipëm në aeroplan rreth orës 1 pasdite, patëm një vonesë 30 min, por nuk ishte keq. Ne arritëm në Itali rreth orës 4-5 pasdite dhe më pas morëm një autobus nga […]

Arrivederci beautiful Italy!

It was the end of September when we took off from the Skopje Airport to Milano Airport. All the participants were so excited because it was their first time to fly by plane; they had never flown by plane before. Fortunately, we had a smooth flight, which lasted only 2 hours. During the flight I […]