Tag Archives: netherlands

Italia tund Eurovizionin

Fusha muzikore e betejës këtë vit ishte një mozaik i vërtetë. Nga finlandezët që gjithmonë luajnë fort, tek një këngëtare emocionale franceze, deri tek Islandezët e veçantë dhe shumë shokues. Por ishin katër të rinjtë nga Roma, që tronditën konkursin e këngës Eurovision 2021, duke deklaruar një fitore për Italinë për herë të tretë në […]

Italy rocking the Eurovision

The musical battlefield this year was a real mosaic. From always playing-it-hard Finns, through an emotional French singer, to peculiar and very funky Icelanders. But it was four young people from Rome, who rocked the Eurovision 2021 song contest, claiming a victory for Italy for the third time in the history. How does it feel […]

Maritime traditions

An azure sea, golden beaches, and maybe a forest in the background – this is what a lot of the people are searching for when choosing their next summer holiday destination. Yet, beyond the more visible natural assets, coastal areas also have long traditions that characterize the coastal landscapes and historically shaped the community’s way […]