Tag Archives: samba

THE LIVELY SOUL OF RIO DE JANEIRO

Brazil is famous for its iconic carnival festival, its talented soccer players, and its favelas. Originally, favelas were illegal settlements built by former slaves that originated in Rio de Janeiro. Favelas have proliferated throughout all Brazilian major cities and form an integral part of Brazil’s landscape. Even some of the world’s biggest superstars, such as […]

Танцуваj со мене на Месечината

Танцот е начин да се создаде страст помеѓу двајца и тоа на каков уметнички начин… Кога танцувате со вашиот партнер, уште во првиот момент влегувате во свет кој се состои само од вас двајцата. И за надворешниот свет вие зборувате на непознат јазик кој е безгласен но сепак разбирлив по неговата убавина. Овој текст воглавном […]