Tag Archives: share

Се бара пријател

Не сакам да судам, особено кога станува збор за луѓе кои не ги ни познавам, а ги сакам во мојот живот. Да осудуваш е ограничување. Понекогаш, можеме да бидеме слепи за прекрасни луѓе и да си ускратиме неверојатни искуства со нив затоа што не ги исполниле карактеристиките што претходно сме ги утврдиле како суштински. На […]

Share a smile, share love

SHARING IS CARING – short and quite simple saying. I believe we all have used it at some point, however what we should be asking ourselves is: Are we the ones saying it or the ones using it? Are we truly happy if we have it all, but no one to share it with? Let’s […]