Tag Archives: solution

To the future and for us

Interview with Young Friends of the Earth Macedonia for VOICES magazine What are the Balkan Regional Forum and Balkan Green Deal? The Balkan Regional Forum was a 3-day online event and an open platform for organizations, individuals, initiatives, and institutions from the Balkan countries to jointly discuss and create the Balkan Green and Just Recovery […]

Paraja… Sa lehtë mund të vijë nga një botë me mbeturina

Njëherë e një kohë, në një vend të largët të quajtur Mbretëria e Republikës së Maqedonisë jetonin 5 zana shumë ambiciozë, pozitivë dhe kuriozë… Kështuqë një ditë ata vendosën të bëjnë vizitë në konsulatën e mbretërisë të quajtur VCS (Qendra Vullnetare, Shkup) një vend kaq i vogël, por aq i mbingarkuar nga nxehtësia që prodhoi, […]

Why so negative? A data exploration of the world

Talking to people around me or spending just a minute on the Internet I get the impression that the world is going down the drain. War all over the place. Politics is all corrupt. The rich exploit the poor. There are just a few developed countries and a huge, faceless mass of poverty stricken nations. […]