Tag Archives: sound

How I will change society: Dídac Espí Vallvé

The idea of the Didi’s project called: “Hand made Sound System” came about together with his mate, in a mental all night rave in a squat in Sant Andreu del Palomar during the summer. The aim is to create a youth movement in the city. All the same, the essence and main objectives of the […]

Tingulli i heshtjes

Sot më shumë se kurrë jemi të rrethuar nga muzika dhe lloje të tjera të tingujve. Që nga dëgjimi i muzikës në ‘smartfonat’ tonë e deri tek koncertet tehno apo koncertet e thjeshta nëpër bare, veshët tonë janë të ekspozuar gjatë gjithë kohës. Edhe pse qëllimi i tyre është kënaqësia, sërish duhet marrë masa kundrejt […]

Звукот на тишината

Денес постојано сме опколени со музика и различни форми на звуци. Од музика на нашите телефони, до техно концерти или едноставни свирки во баровите, нашите уши се изложени на музика во секое време. Иако целта е забава, треба да се биде внимателен! Зошто треба да бидеме активни во слушањето? Увото: Комплициран орган! Најпрво, треба да […]

The Sound of Silence

It seems that today we are surrounded by music and sounds of any type. From listening to music on smartphone, from techno concerts to a simple concert in a bar, our ears are exposed all the time. Although intended to have fun, these actions require to take different precautions! Why should we be active in […]