Tag Archives: success

Deshtimi eshte celesi drejt suksesit

Kjo është një frazë e thënë zakonisht për shumë njerëz të suksesshëm, një mënyrë për të thënë që të bësh gabime e bën më të lehtë për të marrë vendimin e duhur me kalimin e kohës, dhe kjo ju inkurajon të ndiheni më mirë për gabimet e juaja. Por ajo që është e rëndësishme është […]

VOICES October 2020

Hello again, Greetings from downtown Skopje! Back in 2003, the talented composer Matthew Bellamy from Cambridge wrote “Our time is running out”. For this October edition, we invite you to think of the time in its wide meaning with us and our cross-border fellowship of writers. Angela brilliantly highlights the fascinating nature of seasons: familiar […]